Last update:  2018-05-14
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

Vörös Huis in Szentistván

€ 31.660
Huis in Kulák stijl, typische bouwstijl voor deze streek
BACK
Print
pict01.jpgHet Vörös huis is een huis in Kulák stijl, typische bouwstijl voor deze streek. Dit huis is een jaar geleden van binnen helemaal vernieuwd : centrale verwarming op gas combiketel met radiatoren en vloerverwarming, laminaat in de kamers, nieuwe vloer- en muurtegels in badkamer en keuken (authentiek stijl). De deuren en ramen zijn netjes gerenoveerd. De muren zijn kregen een nieuwe pleister- en verflaag. In de badkamer is vloerverwarmimg voorzien met een handdoekdroger. De antieke meubels zijn niet te koop.
Het dak, bedekt met pannen, is in goede staat. Gas, elektriciteit, water en riolering is aangesloten. Momenteel is er geen internetverbinding maar dit is eenvoudig op te lossen.


  • 3 kamers
  • Keuken
  • Badkamer
  • Terras
  • Berging
alaprajz
Klik op de plattegrond voor een vergrotingDe tuin van 2876 m2 biedt tal van mogelijkheden voor mensen met groene vingers, voor sportievelingen of om rustig te relaxen bij het zwembad of……..
Het Vörös huis is gelegen in een rustige straat in Szentistván tussen 2 nationale parken (Bükkgebergte en Hortobágy). Meer informatie is te vinden onder „Omgeving”. De autoweg M3 ligt op 5km. De luchthaven van Boedapest is in anderhalf uur te bereiken.Grotere kaart weergeven

BACK