Last update:  2019-10-18
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

Zoli's Huis in Tiszafüred

€ 33.990
Een opknappertje op een ruim perceel in Tiszafüre
BACK
Print
pict01.jpgHet Zolis huis is een opknappertje en staat op een ruim perceel in Tiszafüred, op fietsafstand van het centrum en van het Tisza-meer in een rustige straat waar momenteel veel vakantiehuizen staan, dus zeker een goede en rustige straat.
Het huisje zelf is niet groot, maar biedt mogelijkheden genoeg om uit te breiden. De fundering is goed, maar vanwege het feit dat het huis al lang leeg staat zonder onderhoud is er wel wat opknapwerk nodig. Er is water, gastoevoer in de tuin, elektra, riolering en mogelijkheid tot aansluiting van internet. De vloeren zijn van gestort beton. De ramen en deuren zijn nog authentiek. De binnendeuren kunnen makkelijk na een opknapbeurt opnieuw gebruikt worden. Verwarming gaat via een kachel en via elektra kachels. Er is een oude badkamer met elektrische boiler.


  • 2 Slaapkamers
  • Eetkamer/Keuken
  • Hal/Woonkamer
  • Badkamer met wc
alaprajz
Klik op de plattegrond voor een vergrotingDe ruime tuin (1609 m2) is geëgaliseerd en netjes opgeruimd, dus klaar om aan te leggen of een woonuitbreiding op te bouwen. Dit projekt is ideaal voor wie in een rustige straat in het hoofdstad van het Tiszameer wil wonen of vakantie nemen. Voor de voorgevel staan nog reusachtige bomen, die geven lekker schaduw aan de slaapkamers op hete zomerdagen.

BACK