Last update:  2020-01-16
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

Alexander Huis in Tiszaörvény

€ 129.900
200 meter van de Tisza
BACK
Print
pict01.jpgHet Alexander huis is een groot huis van 200 m2 op loopafstand ( ongeveer 200 meter ) van het Tiszameer grenzend aan de poesta en wordt momenteel uitgebaat als Bed and Breakfast.

Het is gelegen op een perceel van 2600 m2 met aansluitend nog 2 percelen wat het totaal op 8600 m2 brengt. Het dak is een aantal jaren geleden volledig vernieuwd. In het achterste gedeelte zijn 3 gastenkamers met ieder een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. In het woonhuis is recent de keuken, badkamer en serre gerenoveerd. Centraal ligt een grote keuken met opgang naar de bovenverdieping. Hier is 1 grote en 1 wat kleinere ruimte die vele mogelijkheden bieden, leefruimte, relaxruimte, slaapkamers,... Het huis staat zo gericht dat men vrij uitzicht heeft op de poesta. In de hele woning is de Hongaarse stijl zoveel mogelijk bewaard gebleven.

  • Serre/Eethoek

  • 2 Keukens

  • Slaapkamer

  • Badkamer

  • 3 Gastenkamers

  • Grote schuur en garage

  • Bovenverdieping met 2 ruimtes

alaprajz
Klik op de plattegrond voor een vergrotingDe tuin ter grootte van 8600 m2 is bereikbaar via een grote poort met oprit. Voor het privéhuis bevindt zich de bloemen- en kruidentuin. Voor de gastenkamers is er gazon met momenteel ook een terrein voor campers. Overal is tuinverlichting aanwezig. Het land daarachter heeft de buurman in gebruik voor het grazen van zijn schapen. De koper die dit deel zelf wil gebruiken, kan dit zonder probleem direct tot zijn beschikking hebben. Gezien de grootte van de tuin is er genoeg ruimte om eventueel een zwembad aan te leggen. Het Alexander huis is gelegen in Tiszaörvény, deelgemeente van Tiszafüred, hoofdplaats van het Tiszameer en in de nabijheid van winkels, restaurants, thermaalbad, het Tiszameer,..…BACK