Last update:  2020-06-30
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

Barta Huis in Szentistván

€ 50.990
Gedeeltelijk gerenoveerde woning
BACK
Print
pict01.jpgHet Barta huis heeft een grondige renovatie gehad. Elektra, waterleiding en afvoer is volledig vernieuwd. Er is dubbele beglazing en nieuwe deuren. In de woonkamer en slaapkamer ligt laminaat. In de keuken, ruime inkomhal en badkamer liggen vloertegels. De muren en plafonds zijn mooi afgewerkt. In de badkamer is een douche met wasbak en toilet. De verwarming gaat met gasconvectoren, het warme water met een boiler. Op de huishoudapparaten na is de inboedel in de prijs inbegrepen. Er is internetaansluiting en een camerabewakingssysteem aanwezig. De bijgebouwen zijn nog niet ingericht. Het gerenoveerde huis staat links op het grondstuk. Aan de rechterkant staat nog een ruim degelijk gebouw met 3 ruimtes dat als, extra slaapkamers, appartement, gastenverblijf of…. kan ingericht worden.


  • Keuken
  • Badkamer
  • Ruime inkomhal
  • Woonkamer
  • Slaapkamer
  • 3 ruimtes in bijgebouw
alaprajz
Klik op de plattegrond voor een vergrotingHet geheel staat op een terrein van 4.373 m2 en is rustig gelegen in Szentistván. Bij het huis staat een goed werkende kemenceoven die ook als kookplaats, grillplaats en rookkamer kan gebruikt worden. Het overdekte sfeervolle terras erbij nodigt uit om te genieten van de mooie hongaarse zomerdagen en -avonden. Op het terras en de oprit liggen betonklinkers. Verder staan er nog oude varkensstallen en een kippenhok die eventueel als garage, werkplaats of hobbykamer kunnen ingericht worden. De grote achtertuin biedt tal van mogelijkheden om gezellig in te richten met bloemen en bomen of eventueel met zwembad en poollounge….
Wie zo’n grote tuin niet ziet zitten kan het achterste gedeelte ook verkopen. Het waren immers oorspronkelijk 2 bouwgronden die aan de achterliggende straat grenzen.

BACK