Last update:  2021-07-22
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

Fő úti Huis in Tiszaszentimre

€ 49.900
Gezellige woning met aangebouwd gastenverblijf
BACK
Print
pict01.jpgWelkom in het gezellige Fö út huis, een woning met aangebouwd gastenverblijf op een prachtig stuk grond van ca. 1808 m2. De woning is in 2019 grotendeel gerenoveerd en is in goede staat. De totale woonoppervlakte van het huis is ca. 60 m2 (exclusief overdekt terras) met daarbij nog ongeveer 28 m2 aan gastenverblijf.
In het Fö út huis kom je binnen in een ruime keuken met rustieke stenen vloer. Aangrenzend aan de keuken bevinden zich de overige ruimtes van de woning; de woonkamer met gezellige houtkachel, de slaapkamer, de badkamer en een apart toilet. De badkamer wordt casco opgeleverd; het leiding- en rioolwerk ligt er, de afbouw (tegelen en sanitair plaatsen) moet nog gedaan worden. Dit geeft de mogelijkheid om de badkamer geheel naar eigen stijl en wens klaar te maken! Naast de slaapkamer bevindt zich nog een kleinere kamer waar de elektrische boiler hangt. Deze ruimte heeft nog een opknapbeurt nodig en is dan ideaal als voorraad- en opslagruimte, of als kleine tweede slaap- of logeerkamer.

Aangebouwd aan de woning is een mooi gastenverblijf, met eigen badkamer, keuken en woon-/slaapgedeelte. Dit gastenverblijf wordt verwarmd via een houtkachel en heeft een tegelvloer. Een ideale plek voor het ontvangen van vrienden, familie of gasten, zodat iedereen lekker zijn privacy heeft.

Naast de gastenruimte zit een ruime garage/werkplaats met overkapping, met daarnaast een extra opslagruimte.

alaprajz
Klik op de plattegrond voor een vergrotingHet Fö út huis heeft een schitterende grote tuin. Vanaf de straat gezien lijkt het perceel wellicht smal, maar eenmaal in de tuin strekt zicht naast de woning een verrassende, prachtig brede tuin uit, met daarop een gezellig overkapt theehuisje en veel (fruit)bomen.

BACK