Last update:  2022-10-04
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

LeonenAdy's Huis in Gelej

€ 105.990
Twee huizen in 1 koop!
BACK
Print
pict01.jpgWe hebben hier 2 huizen die bij elkaar aan het eind van doodlopende straat zijn gelegen. Het Leo huis heeft een mooi rieten dak. De muren zijn van leem en hebben hier en daar een opfrisbeurt nodig. Overal liggen er vloertegels. De ramen hebben dubbele beglazing, horren en rolluiken. De oude binnendeuren geven het geheel een authentiek accent. Er is centrale verwarming op gas. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met douche en toilet. De keuken is comfortabel ingericht. Naast alle nutsvoorzieningen zijn er ook 3 airco’s aanwezig. Over de overname van de meubels kan overlegd worden.


  • 1 Keuken/Eetkamer
  • 1 Woonkamer
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer met WC
  • 1 Berging
alaprajz
Klik op de plattegrond voor een vergrotingHet Leo huis staat op een terrein van 1551 m2. De tuin is prachtig aangelegd met verschillende waterpartijen en aanplanting, die de tuin onderhoudsvriendelijk maakt. In de hele tuin is er een sproeisysteem vanuit een geboorde put voorzien. De ruime garage heeft ook een rieten dak en elektrische poort. Over de hele achtermuur is een inbouwkast voor tuinspullen, gereedschap enz…
Aangrenzend staat het Ady’s huis op 4132 m2. Dit is een oud vierkant huisje dat na een opknapbeurt eventueel dienst kan doen voor campinguitbating. Het grote terrein en de zeer rustige ligging lenen zich daar uitstekend toe. Het Leo huis kan dan als privéwoning van de uitbaters gebruikt worden. Dit unieke project ligt in Gelej, kortbij de M3 snelweg en tussen het Bükkgebergte en het Tiszameer.
alaprajz2
Klik op de plattegrond voor een vergroting
BACK