Last update:  2021-11-30
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
 

Bouwpercelen van € 4000,- euro per stuk inclusief omheining en vrij-op-naam!!!

img1In verschillende dorpen nemen wij bouwpercelen op, met name op plekken waar je een mooi vrij uitzicht hebt en waar gas, water en elektra gemakkelijk aan te leggen zijn. Dit dorp, niet ver van ons dorp Tiszaszentimre, heeft een eigen supermarkt, een dokterspost, een postkantoor, twee kerken, een school en wat barretjes, dus eigenlijk alles wat u nodig heeft. Het dorp straalt vrijheid en rust uit en is zeker een kijkje waard.


In verschillende dorpen nemen wij bouwpercelen op, met name op plekken waar je een mooi vrij uitzicht hebt en waar gas, water en elektra gemakkelijk aan te leggen zijn. Dit dorp, niet ver van ons dorp Tiszaszentimre, heeft een eigen supermarkt, een dokterspost, een postkantoor, twee kerken, een school en wat barretjes, dus eigenlijk alles wat u nodig heeft. Het dorp straalt vrijheid en rust uit en is zeker een kijkje waard.

 

img2

Op onze website kunt u bij 'Nieuwbouw' verschillende ontwerpen zien van woningen die al door ons werden ontworpen, maar die we natuurlijk volgens uw ideeën verder kunnen aanpassen. Neem eventueel ook een kijkje bij "Nieuwbouw referenties" om een beeld te krijgen van hoe een nieuwbouw zoal verloopt.Plattegrond

Plattegrond :: Bouwpercelen
Klik op de plattegrond voor een vergroting. 

Vorige ◁ | ▷ Volgende