Last update:  2017-09-07
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken
READ MORE...

Francoise Huis

44.990 € 38.990
Leuk gerenoveerd boerenhuis met gastenverblijf

 Midden in een prettig dorpje gelegen, maar toch heel erg vrij, staat dit leuke gerenoveerde boerenhuis annex gastenverblijf op bijna 1800 m2 grond.

READ MORE...

Boros Café

€ 78.660
Een Café en woonhuis in één koop!

 Boros Café is een van de café’s in ons dorp Tiszaszentimre. De eigenaar wil dit café verkopen in combinatie met het ernaast gelegen woonhuis

READ MORE...

Hoek Huis

24.990 € 22.490
Boerderijsfeer in ons dorp

 Het Hoek huis is door Nederlanders ongeveer 10 jaar geleden gerenoveerd, waarbij toen een grote garage werd aangebouwd. Het is voorzien van alle comfort.

READ MORE...

Kunhegyes Huis

€ 70.660
Groot en stijlvol huis

 Het Kunhegyes huis staat op een ongeveer 1200 m2 groot terrein en is voorzien van alle luxe. Het huis heeft zo’nn beetje alles wat men men maar kan bedenkenː van een gezellig ingerichte bar, naar vloerverwarming tot een groot bubbelbad.

READ MORE...

Sass Huis

€ 25.660
Volledig gerenoveerd huis

 Het Sass huis staat in een prachtig dorp van 3000 zielen op een grondstuk van 1360 m2. Het huis is het afgelopen jaar gerenoveerd, waarbij ook het volledige dak en alle muren en ramen zijn vernieuwd.

READ MORE...

Petőfis Huis

€ 55.660
Zeer ruime woning midden in het dorp.

 Hier bieden we een keurig goed onderhouden huis aan van 190 m2 woonoppervlak met bijbehorende garage voor twee auto's. Het huis is in een U-vorm gebouwd, het heeft veel ramen en is daardoor heerlijk licht.

READ MORE...

Waltons Huis

€ 48.000
Totaal gerenoveerd statig huis met groot gastenverblijf

 Waltons Huis is een volledig gerenoveerd statig huis met groot gastenverblijf. Het staat aan de rand van de poesta bij de Tiszarivier op een mooi groot terrein met aan alle kanten prachtig uitzicht.

READ MORE...

Booms Huis

€ 28.990
Een echt Authentiek Hongaars huis met mooie oude details

 Het Booms huis is een zeer ruim huis voor een groot gezin en staat aan de rand van Szentistván op een vrij groot perceel van ongever 1200 m2.

READ MORE...

Koning Huis

€ 15.660
Typisch hongaars huisje

 Aan de Koningsstraat in Tiszaigar, een lief klein dorpje op 9 km van het Tiszameer, staat dit leuke boerderijtje. Het Koning Huis is een boerderij met veel grote onderkomens voor dieren, maar inmiddels staat alles leeg.

READ MORE...

Sanders park Huis

€ 115.000
Groot Project in Tiszafüred

 Het Sanders park huis is een reusachtig gebouw op een heel groot terrein aan de rand van Tiszafüred.