Last update:  2023-09-14
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
 

Print

Wim Bruijnius

Hongarije - het land en de mensen sprak mij aan toen ik in 2006 mij hier op de huizenmarkt ging oriënteren.

Het Magyar - de Hongaarse taal - is erg moeilijk, maar met handen en voeten kom je een heel eind. Voor de meest belangrijke zaken is er altijd wel iemand die je wil helpen met vertalen.

Al vrij gauw vond ik via Authentic Hongaars een huis met potentie. Het kopen van een huis is vrij eenvoudig, en dankzij de hulp van Evert wordt je van begin tot eind begeleid. Om ook in Nederland nog een en ander af te ronden was in het voorjaar van 2007 de grote verhuizing.

Het huis wat ik gekocht heb had wel aanpassingen nodig, wat op de foto's goed te zien is. De grote verbouwing heeft Evert met zijn jongens prima naar mijn wensen kunnen realiseren. Ik vind het een uitdaging om ook veel zelf te doen en daarvoor kan ik ook altijd voor advies en een beetje hulp bij Evert terecht.

De regelgeving en de manier van leven is zó anders als in Nederland. Als je de mensen leert kennen merk je ook hoe behulpzaam ze zijn. Het is hier gewoon leven zonder het rennen en vliegen en altijd maar plannen waardoor je het gauw naar je zin hebt.

BACK