Last update:  2023-09-14
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
zoeken

Marry's Huis in Kocsér

€ 34.900
Een buitenkans om te onthaasten!
BACK
Print
pict01.jpgDit leuke vakantiehuis is de perfecte plek om te onthaasten. Het huis is netjes en goed onderhouden. Het dak is in goede staat. De ramen zijn van hardhout met ventilatierooster en dubbele beglazing. In de gang en badkamer liggen er vloertegels verder ligt er laminaat. Er is nieuwe elektra en het water komt uit een eigen waterbron. Hierop kan men eventueel een filtersysteem installeren en zo drinkwater winnen. Een boiler zorgt voor warm water, tevens aangesloten op de waterbron. De badkamer heeft een douche, wasbak en toilet. Er is een keukenblok met kookplaat en koelkast. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met een houtkachel. Eventuele overname van de meubels is te bespreken.


  • 1 Keuken/Woonkamer
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Bergingen

Het terrein is 925 m2 groot. Er staan nog enkele schuurtjes en stallen die als berging, tuinhuis,… kunnen gebruikt worden. Een authentiek buiten toiletje doet nog steeds dienst.
Het Marry’s huis is heel rustig gelegen aan de bosrand bij het dorp Kocsér. De ideale plek om te onthaasten weg van alle dagdagelijkse beslommeringen. Het centrum van Kocsér ligt op 3 km. Hier zijn verschillende winkels (ook apotheek) voor dagdagelijkse aankopen. Wie wat meer architectuur en cultuur wil opsnuiven, de mooie steden Kecskemét, Cegléd en Nagykörös liggen op 30 min. rijden. Boedapest is in een goed uur bereikbaar. Kortom dit aanbod is een buitenkans aan een eerlijke prijs!

BACK