Last update:  2023-09-14
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
 

Wat vinden onze klanten?

Arno en Yvonne
Wieringerwaard
2018-04-22, 19:46
Review Authentic Hongaars

Toen wij door Hongarije dwaalde en ons huisje daar hadden gevonden, dachten wij het wel even te kopen en op onze naam te zetten. Natuurlijk wij kwamen een heel eind. Via de advocaat die je daar nodig hebt, kwamen wij in contact met Evert. Hij heeft toen het contract voor ons vertaald in het Nederlands zoals de wet het voorschrijft. Later heeft hij ons nog verder op weg geholpen met allerlei zaken waar wij met onze pet niet bij konden. Ook heeft hij ons voorgesteld aan Rinus. Rinus kon de tuin voor ons onderhouden als wij niet in Hongarije zouden zijn. Als wij iets via de mail binnen kregen en er niet uit kwamen wisten wij altijd dat de hulp wel ver weg zat, maar konden altijd op het team van Authentic Hongaars rekenen. Zoals ook toen het met de gezondheid niet meer ging om op en neer te reizen naar Hongarije. Evert en zijn team hebben ons ook toen en nu goed geholpen met de verkoop van ons huis. Alle zaken van het afhandelen van contracten en allerlei papieren heeft hij ook nu weer uit handen genomen. Hij heeft gezocht en een koper gevonden. Nog één keer moesten wij naar Hongarije om het koopcontract te ondertekenen. Zoals als ik al eerder vertelde, ook nu heeft het team van Authentic Hongaars alles uit handen genomen en afgehandeld, zodat wij ons nergens zorgen over hoefde te maken. Hierbij willen wij dan ook het hele team bedanken voor de goede zorgen en als iemand ooit naar Hongarije wil om daar een huis te gaan kopen, zullen wij zeker het Authentic Hongaars aanraden als makelaar.
Heel veel succes verder en bedankt voor alle goede zorgen,
Groeten uit Nederland van:
Arno en Yvonne de Groot
sandra meeter
tiszaszentimre
2016-06-16, 12:26
Al 6 jaar mogen wij genieten van ons stulpje dat verbouwd werd van oud en vervallen boerderijtje tot het moderne comfortabele vakantiehuis dat het nu is. Dankzij het team van Authentic Hongaars. Meer daarover kunt u lezen onder de kop "referenties". Afgelopen voorjaar zetten wij Evert voor een nieuwe uitdaging: een zwembad te bouwen nog voor het nieuwe seizoen aanbrak. Een zwembad dat anders was dan hij gewend was te bouwen. Het was even aanpoten maar ja hoor...ook deze klus is geklaard en gaat de verwachtingen te boven. En op tijd opgeleverd!! Natuurlijk werden wij weer, net als bij de bouw van ons huis meermaals op de hoogte gebracht van de vorderingen middels foto's en commentaren per mail of whatsapp. Szúper, Evert!!
Ton &Ank
Waddinxveen
2016-02-25, 10:57
Wij zijn Ton & Ank van Gemeren,
Maart 2014. Wij hadden inmiddels ons huis in Nederland verkocht om op ons gemak op zoek te gaan naar een huis in Hongarije. De andere kant van Hongarije gezien en ook verschillende huizen en makelaars maar de kant van het Tiszameer nog niet dus dat gingen we nu doen.
Internet afgespeurd welke makelaar en daar kwam Authentic Hongaars naar boven met alles in huis om het zo makkelijk mogelijk te maken als je dat wil en/of zoekt. Wij eerst navraag gedaan bij kennissen die in Hongarije een huis hebben of we met deze Makelaar in zee konden gaan en of hun de naam iets zei. Het antwoord was positief, ja zij kenden Evert al 14 jaar en wij konden daar rustig mee in zee gaan.
Dus mail gestuurd met onze wensen en ook een aantal huizen uitgezocht op de site die we graag wilden bekijken en we zijn dat gaan doen in April 2014. Gewoon rustig en kalm aan want wij gingen niet gelijk kopen Neeeeeeee wij niet. De eerst kennismaking was ook gelijk hilarisch, net uit bed en op ons paasbest (nog veel mee geplaagd) maar goed we hebben er smakelijk met elkaar om gelachen en er was een goeie klik vanaf het eerste moment.
Na het eerste huis gezien te hebben kwamen we aan bij het tweede HET JURIS HUIS en ja hoor daar was het gevoel wat je moet hebben als je op zoek bent, DE PLEK,Ohhhhhhhhhhhhh, Neeeeeeeee toch? zijn we nu al om? Goed kijken met die bekende roze bril want die was nodig maar wij zagen wel wat dit kon gaan worden. We hebben nog meer huizen bekeken maar we hadden hem al gezien er was geen ontkomen aan.
We hebben in die week het ontwerp voor de verbouwing, de bijbehorende offerte, de goede gesprekken, onze wensen en hoe dit alles te regelen goed overdacht en JA toen we naar huis gingen hadden we het Juris huis gekocht. juni 2014 getekend en na de start in augustus 2014 met de grote verbouwing was ons droomhuis klaar in mei 2015.
En het eerste gevoel dat het ons (T) huis en onze plek was is waarheid geworden.
De eind conclusie is dat alles met zoveel zorg en aandacht en tomeloze inzet is gebeurd dat wij er niks anders dan positief over kunnen schrijven.
henk en sylvia
lelystad
2016-02-19, 17:04
Hallo wij zijn henk en Sylvia uit lelystad
In februari en maart 2014 waren wij ons in spanje aan het orienteren over de aankoop van een appartement
Helaas werd dat toch niks teveel regelgeving en slechte condities voor erfrecht van onze kinderen.
Wij zijn er 6 weken geweest en in de laatste week waren we wat aan het surfen op internet en toen kwamen wij een cascohuis tegen in tiszaors waarvan alleen de buitenmuren stonden en een rieten dak erop wat gerestaureert moest worden op een grondstuk van 800 meter
Vervolgens begin april 2014 naar Hongarije gereden om het te bekijken en het meteen aangekocht (niet bij authentic hongaars)
Tja toen zaten we natuurlijk met de verbouwing van het huis.
Weer via internet bij authentic hongaars uitgekomen en ik heb toen evert een mail gestuurt of hij ook huizen verbouwd die niet via hem aangekocht zijn.
Dat was volgens evert geen probleem maar dan wilden ze eerst graag de staat van het huis zien.
In juli 2014 afgesproken met evert en giyuri en de klik was er meteen.
Ze hadden meteen een offerte voor ons gemaakt met een 3d tekening en we waren om
Wel met de afspraak dat we het in gedeeltes laten opbouwen.
Zo gezegd zo gedaan in november 2014 zijn de eerste werkzaamheden gedaan en we zijn er zeer tevreden over.
In juli 2015 en oktober 2015 weer een stuk laten verbouwen tot grote tevredenheid
Komend voorjaar 2016 gaan de heren weer verder en we hopen dat we eind 2016 in ieder geval de bovenverdieping kunnen gebruiken.
Onze caravan hebben we in ieder geval achtergelaten in onze tuin
We zijn zeer onder de indruk van evert en zn team en erg blij dat we in het nederlands onze wensen duidelijk kunnen maken.
MVG Henk en Sylvia
Alex En Martina
Oosterhout (NBr)
2015-04-09, 21:54
Alex en Martina
Oosterhout(NBr)
10-09-2014
We hadden al jaren de wens om na de 55 te stoppen met werken en echt te gaan doen wat we leuk vinden.Als je in de ochtend opstaat nog moeten bedenken,wat zal ik vandaag eens gaan doen!
Dus wij naar de emigratiebeurs in Houten.En waar lopen we de stand in...Authentic Hongaars.
Alles bedacht maar niet Hongarije!
En dan kom je niet meer weg...want als je dan zegt ,we willen iets aan het water,wat grond voor misschien een camping, dan kan je niet meer om Het Tiszameer heen. Beetje wijn, beetje Hongaarse worst eten en Evert,dat zijn de drie ingredienten om met de backpack via Boedapest met het openbaar vervoer af te reizen naar Porozlo.Fiets huren en naar Tiszafured. Kano Huren en de kreekjes in, en eerst eens kijken of de click er is.
Nog eens een winter laten bezinken en vaak op de site van Authentic Hongaars kijken naar de pittoreske huisjes.
En dan in Juni terug en met Evert naar DE plek waarvan hij vind dat het bij ons past.
We liepen er eerst eens omheen en als er dan een ree wegspringt uit die tuin is het De plek. Rust en sereen aan de rand van het dorp Tiszaorveny vlakbij het meer.Je hoort er alleen maar vogels..
Dan met Evert naar binnen.Grote boerderij,goed staat, wel wat opknapwerk, drie gastenkamers maar 1 probleem,de grond ligt voor een groot gedeelte in het buitengebied!! Dus niet te koop voor een buitenlander.
Maar met de hulp van een goede makelaar met zijn goede contacten bij de nodige loketjes voor stempels, breng je de grond naar binnen en is de deal rond.Palinka!!
Dus nu zijn we sinds 10-09-2014 de trotse eigenaars van de te stichten Natuurcamp-inn Tisza-to.
We houden van klussen en zitten vol ideeen dus laat deze zomer maar komen.
Evert en je team alvast bedankt en iedereen die dit leest een fijne tijd in Hongarije in goede gezondheid met zijn allen.
Frank en Minneke
Zwijndrecht Tiszaszentimre
2014-01-14, 21:36
13-11-2013, een dag om nooit te vergeten. Aankoop van een Authentiek Hongaarse woning genaamd het “Gyulas huis”.
Via een collega, die reeds jaren de trotse eigenaar is van een gerenoveerde woning, uiteraard door Evert zijn team uitgevoerd, hebben wij “Authentiek Hongaars” leren kennen.
Onze eerst kennismaking gebeurde langs mail op 20-04-2013 en de verstandshouding zat meteen goed. In de tijdslijn tot de aankoop werden alle vragen op een eerlijke en deskundige manier beantwoord. Niet alleen voor de aankoop en verbouwing maar evenzo met de nazorg, een niet te onderschatten item, kan je bij hen terecht.
Een eerste kennismaking hadden we begin oktober en onze verwachtingen werden niet alleen bevestigd maar zelfs overtroffen. Voor Evert en zijn team is geen moeite te veel om met een blijvend enthousiasme en niet aflatend geduld je rond te leiden in verschillende woningen voor ieders budget. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om de regio beter te leren kennen en hierover kan je uren vertellen, kortom TOP.
Sindsdien ging alles in een stroomversnelling en enkele weken later zijn we terug gegaan om onze aankoop te verwezenlijken. Ook hierin zijn we begeleid van A tot Z of beter gezegd, eigenlijk is alles voor geknauwd en voorbereid. Buiten het formele is het best een leuke bedoening bij de advocaat.
Ondertussen zijn de voorbereidingen genomen voor de 1e fase van de verbouwingen. Hier ook wederom niets anders dan lof.
Is er dan echt geen nadeel? Welja, maar best een gezellig, nl. de taal. Met een vakantieboekje Hongaars Nederlands, gekke bekketrekken, zwaaien met armen en benen, hilariteit alom maar het wordt gesmaakt door de lokale aangename en hulpvaardige bevolking.
Aan het ganse team van “Authentiek Hongaars”, van harte een welgemeend dank je wel.
Robert , Monika
Tiszaszentimre
2014-01-14, 14:43
In mei 2006 gingen we op zoek naar een vakantiewoning in Tiszaszentimre. daar heeft Evert ons heel goed mee geholpen,met alle papierwerk en het bekijken van verschillende huizen. Na al die jaren hebben we daar geen moment spijt van gehad! Zelfs nu nog staat Evert en ook zijn team ons steeds bij met raad en vooral daad!!Bedankt Evert voot alles!!
Robert en Monika
annemieke korf
santpoort noord
2014-01-13, 10:32
Dank Evert en alle mensen die bij je werken; op tv zie je zo vaak slechte voorbeelden, maar via jou kan ik iedereen aanbevelen een huis in Hongarije te kopen. Ook de nazorg en onze verbouwing is prima verlopen. De wetenschap dat in geval van een probleem op jullie kan worden teruggevallen is zo fijn en ook erg belangrijk. Hongarije een verrassend land met leuke mensen, die, onder leiding van Evert ons buitengewoon ten dienste staan. Groeten AnneMieke Korf
Paul
Tiszaszentimre
2014-01-12, 20:31
Bijna een jaar geleden zijn we via de beurs in contact gekomen met Evert en zijn team. Na enig opzoekingswerk en wat rondvragen, bleek iedereen heel tevreden te zijn over Evert en co. Zo hebben wij ons ook recent een huis aangeschaft in Hongarije. Dit voorjaar laten we hen beginnen aan de verbouwingen. Alles wat we van zijn projecten hebben gezien, waren in stuk voor stuk indrukwekkend! Dus nu hopen dat dat van ons ook zo mag worden!
Marcel Huting
Tiszaszentimre
2014-01-12, 20:08
Op internet Evert en zijn team gevonden. Het huis waar we verliefd op waren moest nog stevig verbouwd worden. Dat is werkelijk geweldig verlopen. Veel contact, veel foto's en bijzonder om te ervaren hoe Evert precies weet wanneer er afgestemd moet worden. Geweldige meedenker, zowel voor de bouw als de architectuur binnen. Enthousiast team. En nog betaalbaar in Hongarije met een geweldig klimaat. De nazorg is ook top, beheer en verhuur. Alles is mogelijk. Evert, bedankt!
Jacco
Houten (NL)
2014-01-11, 20:38
In 2005 een huis gekocht in Zsentistvan, fantastisch verbouwd door Authentic Hongaars en jaren genoten van vakanties in Hongarije.
Als ik op de website zie hoe de werkmannen onder begeleiding van Evert en Gyuri de vaak oude huizen compleet verbouwen voor een prijs waar je in Nederland misschien alleen een carport aanbouwt, dan wil je toch meteen naar Hongarije...
Ga zo door mannen, jullie maken de dorpjes daar in de omgeving steeds mooier!!
Groet.
frans en marian
delfgauw
2014-01-10, 19:07
Wij zijn frans en Marian
In 2012 hebben wij Hongarije bezocht en waren op slag verlifd op dit mooie land.
We zijn op pad gegaan met Authentic Hongaars voor een paar huizen te bezichtigen. Alles werd perfect uitgelegd. Inmiddels zijn wij een jaar verder en via Authentic Hongaars hebben wij een mooi huisje gekocht! Binnenkort gaat ons nieuwe leven beginnen in Hongarije en Authentic Hongaars begeleid ons echt met alles!!!! Je hoeft maar wat te vragen en het wordt geregeld. Echt SUPER!!!! De mensen hebben het hart op de goede plaats. Ze zijn zelfs nederlands sprekend! We kunnen Authentic Hongaars aan iedereen aanbevelen die een huis willen kopen in Hongarije. Echt een super team.
Dank jullie wel!!!
Marc en Marleen
schellebelle
2014-01-10, 16:35
Het is prettig samenwerken met Evert en zijn team ,authentic hongaars, om reden van: de goede en correcte begeleiding bij de aankoop en de renovatie van de eigendom. Het motto: goede afspraken maken goede vrienden is hier zeker van toepassing. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord en voor Evert en zijn team is geen enkele inspanning hun teveel. Daarom een dikke proficiat en bedankt voor alles. Marc en Marleen uit Schellebelle (Belgie).
Eva
Tiszaszentimre
2012-08-20, 12:30
Dank je wel Evert en team.
Jullie hebben prima werk geleverd. We dachten niet dat dit het resultaat zou kunnen zijn. Met veel vertrouwen beginnen we met jullie aan het volgende project.
Francis en Eva
Anneke Vroom
Tiszaszentimre
2012-06-18, 14:49
In April 2009 hebben wij na lang zoeken op internet kontakt gezocht met Evert Brons. Na een eerste telefonische kennismaking besloten wij de stap te wagen. Huisje gehuurd , en na een paar bezichtigingen hadden wij binnen 5 dagen een huisje in Tiszaszentimre.
De verbouwingen doen we in fases , ieder jaar iets, want ook dat is mogelijk. Evert en zijn team staan altijd voor ons klaar en we zien ons huisje groeien. Het is vooral fijn omdat Evert zowel Hongaars , als Nederlands spreekt, wat het kontakt erg prettig maakt.

Jongens bedankt en hopen op een lange samenwerking

Fred en Anneke
Evert Brons
Tiszaszentimre
2012-04-25, 07:51
Dank u wel :-) Maar niet Evert heeft je huis verbouwd, maar Imre, Dominó, Robi, Borros en Tamás ! :-)
Jan van Kuijk
Breda
2012-04-16, 09:28
Evert heeft mijn huis verbouwd. De foto's laten een super beeld zien. Twee keer per week komen nieuwe foto's.
Het ziet er super uit. Ik ben benieuwd hoe het in het echt er uit ziet!

Evert doet dat super!