Last update:  2023-09-14
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf

Artikelen

Thermale badenclip1
clip3

Onderzoeken hebben uitgewezen dat water uit thermale bronnen een geneeskrachtige werking heeft. Thermaal water, een van de natuurlijke rijkdommen van Hongarije is rijk aan calcium- magnesium, waterstof-carbonaat en natrium-chloride. De bronnen alhier zijn vermaard in heel Europa. Met het water behandelt men ziektes als reuma, gewrichtsontstekingen, problemen met de ruggengraat en spierpijnen. Op de afdelingen van de badcomplexen die bij de bronnen aangelegd zijn kunnen patienten verfissende waterstraal-massages ondergaan, het gewrichtsbad bezoeken of kiezen voor een modderkuur. Bij sommige baden is een ziekenhuis dat gesprecialiseerd is in de behandeling van reumapatiënten.

Speciale vermelding verdient het thermale bad van Berekfürdö. Dat maakt het ook in de winter mogelijk te genieten van het geneeskrachtige warme water. In combinatie met de droge buitenlucht is dat een bijzondere ervaring. Zwemmen kunt u bovendien in de grotten van Miskolc Tapolca.
Een zeer speciale aangelegenheid met zijn verschillende sauna's, een dag zal hier zeker te kort zijn.Thermale baden omgeving

Vorige ◁ | ▷ Volgende