Last update:  2023-09-14
Authentic Hongaars
Makelaardij en Aannemersbedrijf
 

Referenties

READ MORE...

Lodewijk en Sandra


Wij zijn Lodewijk & Sandra Meeter en wonen met onze dochter Sanne in het piepkleine Friese dorp Earnewâld. Na een zoektocht op internet belandde Lodewijk in maart 2010 op de site van Authentic Hongaars. Ik - en met mij vele anderen - dacht: hoe kom je erop: Hongarije!! ??

READ MORE...

Wim Bruijnius


Hongarije - het land en de mensen sprak mij aan toen ik in 2006 mij hier op de huizenmarkt ging oriënteren.

Het Magyar - de Hongaarse taal - is erg moeilijk, maar met handen en voeten kom je een heel eind. Voor de meest belangrijke zaken is er altijd wel iemand die je wil helpen met vertalen.


READ MORE...

Loek, Enda, Willie en the dogs!


Toen we de eerste foto's binnen kregen, waren we meteen verkocht! Een weekje Budapest. Verder helemaal niets, dat moet het gaan worden. Hoe veranderlijk kan een mens zijn? Zoekend naar een verblijf in de buurt van Budapest, kwamen we natuurlijk van alles tegen. Hotels, motels, bed en breakfast, paticulieren woningen... woningen? De nieuwsgierigheid werd als maar groter.

READ MORE...

Jeanne Beerens


Nog geen dag spijt gehad van mijn besluit om naar Hongarije te emigreren.

Mijn ervaringen van de 3 jaar, sinds Hongarije mijn nieuw woonland geworden is. Door de vakanties die ik hier verbracht heb ben ik van het land en de bevolking gaan houden.


READ MORE...

Patrick en Anita


We kunnen trots melden dat we ons ondertussen al halve Hongaartjes voelen.

Eigenlijk zijn we heel toevallig en met een serieuze omweg in Hongarije terechtgekomen. Het was onze droom een guesthouse te beginnen en hadden Zuid-Afrika in gedachten.


READ MORE...

Johan en Erna


We weten het nu zeker:
in Hongarije willen we later definitief wonen!

'Hongarije, hoe kom je nu op dat idee?'